Üdvözöljük

Új honlapunkon megtekintheti cégünk tevékenységi körét, tájékozódhat referenciákról, valamint böngészhet a galériában.

Betegszállítás


Cégünk klimatizált mentőautóival vállalja fekvő, hordszékes, ülő betegek mentőápoló, mentőtiszt vagy orvosi felügyelet mellett történő belföldi és külföldi szállítását. A szállítást modern, minden igényt kielégítő, jól felszerelt mentőautókkal biztosítjuk.
Dolgozóink képzettsége és motivációja pozitív élményt, megkönnyebbülést jelentenek betegeink számára. Betegszállító személyzetünket mi magunk képezzük ki, vagy a már képzett pályázókat gondos kiválasztási folyamat után alkalmazzuk, hogy ügyfeleink és a betegeink számára a lehető legjobb betegszállítási szolgáltatást biztosítsuk.
A betegszállítás során rendelkezésünkre állnak különböző műszaki berendezések és gyógyszerek, melyek a betegeink kényelmét, biztonságát garantálják.
A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, így fel tudja venni velünk a kapcsolatot, hogy szükség esetén igénybe tudja venni szolgáltatásunkat. Lehetőség van arra, hogy a hozzátartozó is velünk utazzon a betegszállítás során. A szállítás telefonon történő felvételekor előre egyeztetjük az árat, így nem kell számolni rejtett plusz költségekkel.

Kapcsolat


Elérhetőségek
Alföld Ambulance Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
5600 Békéscsaba Pf:92
Telefon: +36-30/553-62-27, +36-30/963-10-07
Email
alfoldambulance@gmail.com
Közösségi háló